Kontakt oss

Hos oss setter vi kundetilfredshet i sentrum av alt vi gjør. Vi forstår at når du trenger hjelp, vil du ha svar raskt og effektivt. Derfor har vi et team dedikert til å stå til tjeneste for deg så raskt som mulig! 

Rask Responstid

Vår målsetning er å være der når du trenger oss mest. Med en svartid på 24 timer i løpet av vanlige arbeidsdager, kan du stole på at vi er tilgjengelige for å håndtere dine henvendelser, uansett når de måtte oppstå.

Helg og Helligdager

Vi vet at helgene og helligdagene er din tid til å slappe av og nyte livet. Derfor holder vår kundeservice stengt i disse periodene, slik at våre teammedlemmer også kan få den nødvendige hvilen for å yte sitt beste når de er tilbake.

Løsninger som Prioriteres

Uansett hva spørsmålet eller problemet måtte være, kan du stole på at vårt kundeserviceteam prioriterer å finne en løsning som er til din fordel. Vi er her for å gjøre din opplevelse med WHEREVER så sømløs og hyggelig som mulig.


Takk for at du valgte WHEREVER. Vår forpliktelse til kundeservice er en av hjørnesteinene i vår virksomhet. Når du er fornøyd, er vi fornøyde. Vi ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg med å finne de beste løsningene for dine behov.

Retur? Les her: Frakt og returvilkår

Hilsen Team Wherever! 
whereverstoreno@gmail.com 

 

Kontaktskjema

  • Wherever Black Daily Bra

  • Wherever Black Daily Tights

  • Wherever Black Daily Jacket

1 av 3