Om oss

Velkommen til WHEREVER, et spennende, nylig etablert klesmerke med røtter i hjertet av Norge. Vi er mer enn bare klær - vi er en familiedrevet bedrift, født ut av en dyp lidenskap for mote og design.

Vår historie begynner i de majestetiske fjellene, langs de vakre fjordene og i de skogkledde dalene i Norge. Dette er vårt hjem, vår inspirasjon, og vår kilde til kreativitet. WHEREVER er stolt designet og inspirert i Norge, og vi ønsker å dele den unike skjønnheten og kulturen i vårt hjemland med verden.

Vi tror på å skape klær som ikke bare er stilige, men som også reflekterer vår lidenskap for komfort og kvalitet. Hver søm, hvert stoffvalg, og hver detalj er nøye gjennomtenkt for å sikre at våre plagg føles like fantastiske å ha på seg som de ser ut. 

Som en familieeid bedrift er vi stolte av å bringe vår dedikasjon til kvalitet, integritet til alt vi gjør. Vi ser på våre kunder som en del av vår utvidede familie, og vi streber alltid etter å overgå forventningene deres.

Bli med oss på vår reise, og oppdag en verden av norsk inspirert mote som er skapt med hjerte og sjel. WHEREVER er mer enn bare klær - det er en livsstil, en lidenskap, og en del av oss!

Takk for at du velger WHEREVER! Vi ser frem til å dele vår kjærlighet for mote og klær med deg.

Kontaktskjema

  • Wherever Black Daily Bra

  • Wherever Black Daily Tights

  • Wherever Black Daily Jacket

1 av 3